Magamról

Miért pont én?

Nem könnyű életutat választottam magamnak, hogy eljussak oda, ahol jelenleg tartok.

Amikor kikerültem a nagybetűs Életbe, elkezdtem követni a családi mintákat, sorsokat. Nem kellett hozzá sok idő, hogy rájöjjek, nem a saját utamat járom, és nem tudok önbeteljesítő életet élni. Ekkor a Szent István Egyetem Gazdaságtudományi szakán Vállalkozásszervező Közgazdász diplomát szereztem, és úgy gondoltam, most már megválthatom a világot. Nem így lett.

Egy szomorú esemény következtében, 2005-ben hallottam először a hívást. Olyan eseménysorozat kezdőtött meg az életemben, ami nem is terelhetett más felé, csak a spiritualitás irányába. Ma már csodaként tekintek arra a napra és Hálás vagyok.

A 2008-as gazdasági válság vízválasztó volt az életemben. Összedőlt a régi világom, és elvesztett minden anyagi javam. Csak a hitem maradt. Eleinte abban bíztam, hogy valaki majd megszán és felsegít. Elvártam, hogy mások oldják meg az életemet és a problémáimat. Mivel nem érkezett meg a segítség, teljesen magamra maradtam, és a hosszú önsajnálattal teli évek után, – amikor már nagyon fájt – elengedtem az elvárásaimat, mert rájöttem, hogy minden belőlem ered és csak én vagyok képes ezen változtatni. Nem okolhattam mást, csak magamat, ezért szembe kellett néznem önmagammal. Rengeteg csalódás, gyötrelem, küzdelem, szenvedés és önfeladás után úgy döntöttem elég, ez így nem mehet tovább. Válaszokat kezdtem keresni és meg akartam találni a megoldást.

Nagy utazáson mentem keresztül, mire rájöttem, hogy ki nem vagyok, és még most is tart az út az Isteni önmagam megtalálásához. Önismereti módszerekek segítségével szembenéztem a tudattalanomban meghúzódó hitrendszereimmel, negatív mintáimmal,  gátjaimmal, negatív programjaimmal és nagy felfedezéseket tettem belső világomban.

Rájöttem, hogy az életem és a sorsom magam irányítom. 

Tizenhat éve élek tudatosan. Betekintettem a pszichológia világába is, és a mai napig használom az elsajátított önismereti módszereket, mind önmagamon, mind konzulensként vagy facilitátorként. Szívesen osztom meg a megszerzett tapasztalataimat. 

Miután megismertem valódi önmagam, figyelmet fordítottam a párkapcsolati problémáim megoldására is. Tudni akartam, hogy miért nem működtek a kapcsolataim, mi az oka a magányomnak, és mi kell ahhoz, hogy megtaláljam az igazi szerelmet, a valódi társamat. Nyitottá váltam, hogy megismerjem a férfi működését és a boldogsághoz vezető utat.

A sok felismerés, negatív bevésődések, tanfolyamok, könyvek és a férfiakkal történő tömeges számú őszinte beszélgetések mind megértették velem, hogy mitől tud jól működni egy párkapcsolat. Megtudtam, hogyan működik a férfi, hogyan működöm én, és mit kell ahhoz tennem, hogy együtt is jól tudjunk működni.

Ma már jogosan mondhatom el, hogy ismerem önmagam, ismerem a férfit és az ő működésüket is. Ezért döntöttem úgy, hogy tapasztalataimmal segíteni, szolgálni kívánom a nőket, hogy boldog, harmonikus párkapcsolatban élhessenek.

Szeretném, ha mindenki birtokában lehetne ezeknek a felismeréseknek, mert szívből kívánom az emberiségnek a boldogságot. Szeretném, ha minél többen használni tudnák és a javukra tudnák fordítani a feltárt “titkokat”.

Tari Valéria

99% Légy az egyetlen! című könyv szerzője,
Párkapcsolati Tanácsadó,
Szent Kakaó Healing Ceremónia Facilitátor,
ThetaHealing Instruktor

%d blogger ezt szereti: