Blog

Válaszokat keresel? Itt megtalálhatod!

Cikkek

Bármit megkaphatsz, ha képes vagy elfogadni!

Azt gondolhatjuk, hogy képesek vagyunk bármit elfogadni, és azt hisszük, hogy természetes mindazt elfogadni, amire vágyunk, csak hát nem kapjuk meg, hiába szeretnénk, hiába kérjük. Nézzük más szempontból és fordítsuk meg! Bármit megkaphatsz, csak nem tudod elfogadni! Milyen izgalmas így? Mindenki ismeri az ötös lottót. Legalább egyszer mindenkinek az eszébe jutott már, hogy milyen jóBővebben: “Bármit megkaphatsz, ha képes vagy elfogadni!”

Szent Kakaó

Holisztikus gyógyító, spirituális tanító A ceremóniákon használt kakaó eltér a boltokban kapható tiszta minőségű kakaóporoktól. Ennek a speciális kakaóbabnak a termesztése a Maja és Olmék civilizációktól származó hagyományokon alapszik. A Közép-amerikai indián törzsek fáradozásának, áldozatos munkájának, és hagyományőrzésüknek köszönhetjük, hogy fennmaradt ez a csodálatos medicina. A nyers kakaóbab a szüretelést követően egy fermentációs eljáráson megyBővebben: “Szent Kakaó”

Hogyan vetessem észre magam a férfival? Kezdeményezhetek?

A mai modern társadalomban sokszor elgondolkodunk, hogy vajon mi a férfi és mi a nő szerepe. Rengeteg női vezető van és nagyon sok feladatot átvállaltunk a férfiaktól, ezért természetesnek gondoljuk, hogy a kezdeményezés történhet akár a nő részéről is.  Azonban ha mindent megteszünk és átvállaljuk a férfiak szerepeit, akkor mi marad nekik? Miben tudnak férfikéntBővebben: “Hogyan vetessem észre magam a férfival? Kezdeményezhetek?”

Tükröm Tükröm

Biztosan veled is előfordult már, hogy valami nagyon zavart a partneredben. Lehet, hogy éppen túlságosan távolságtartó veled, vagy úgy érzed, hogy titkolózik, esetleg zavarnak a bosszantó tulajdonságai. Ha pedig nincs kapcsolatod, akkor lehet, hogy nem érted, hogy miért nem éred el a vágyott férfit, miért nem kaphatod meg őt. De vajon az eszedbe jutott már,Bővebben: “Tükröm Tükröm”

Engedem, hadd menjen!

Minden veszteség egy kicsit önmagunk egy részének az elvesztésével is jár. Gyakran azonban nem mi lépünk ki a kapcsolatból – hanem minket hagynak ott-, és ekkor azt kívánjuk, hogy visszatérjen hozzánk a szerelmünk, hiszen szívünk még mindig rá vágyakozik. Akármennyire is fájdalmas a veszteség érzése, nincs értelme újrakezdeni. Miért? …mert ha még vissza is tudnánkBővebben: “Engedem, hadd menjen!”

Ezért fordul elő, hogy futunk a férfiak után!

Talán veled is előfordult már, hogy futottál a férfi után, és az is meglehet, hogy most is éppen ez a helyzet. Lángoló, fájdalmas, szenvedéssel teli időszak ez, hiszen úgy érezzük, nem tudjuk kontrollálni az érzéseinket, cselekedeteinket. Szeretnénk leválasztani magunkról a reménytelen szerelem, a be nem teljesült vágyak okozta fájdalmas érzéseket, csalódásokat, de tehetetlennek érezzük magunkat,Bővebben: “Ezért fordul elő, hogy futunk a férfiak után!”

Mérgező kapcsolatok anatómiája

Sokszor mérgező kapcsolatban élünk, de nem ismerjük fel. Érezzük, hogy valami nem jó, valami nem jól működik, de ennek ellenére ugyanazokat a köröket futjuk, és képtelenek vagyunk kilépni. A mérgező kapcsolatok anatómiája Mérgező kapcsolat az, amikor két ember érzelmileg függ egymástól – vagyis jóváhagyásra várnak a másiktól és azt is elvárják, hogy a partnerük tisztelje őket,Bővebben: “Mérgező kapcsolatok anatómiája”

3 kemény igazság a szerelemről

Előfordulhat, hogy túl idealizáljuk a szerelmet? Néha úgy tűnik, igen. A filmekben, a történelemben  úgy ünnepeljük, mint az élet végső célját, mint minden fájdalmunk, küzdelmünk egyetlen megoldását. Amikor úgy gondoljuk, hogy a szerelem elég egy kapcsolathoz, akkor nagy valószínűséggel figyelmen kívül hagyjuk azokat az alapvető értékeket, mint a tisztelet, az alázat, a megbecsülés, vagy azBővebben: “3 kemény igazság a szerelemről”

Amikor a dolgok nem a tervek szerint alakulnak

Biztosan veled is előfordult már, hogy az elképzeléseid nem úgy alakultak, ahogy azt szeretted volna. Talán még az is megesett, hogy érzelmileg érintetté váltál egy negatív élethelyzetben, esetleg indulatos is lettél, és a másikat hibáztattad a történtekért. Ennek következtében kialakult egy párkapcsolati probléma, aminek nehezebb volt a megoldása, mint tervezted. De valójában ki ilyenkor a felelős? MindenBővebben: “Amikor a dolgok nem a tervek szerint alakulnak”

Hogyan legyek vonzó nő?

90-60-90, azaz mell, derék és csípő arány. Általában ezt kapcsolják a női vonzerőhöz. De attraktivitásunk valóban csak ettől függ? Ez lenne a vonzó nő? A fizikai jellemzők, mint a vékony derék, a hosszú lábak és a közepesen nagy mellek valóban fontos szerepet játszhatnak a vonzerő meghatározásában és a potenciális pár kiválasztásában, de ez korántsem elegendő.Bővebben: “Hogyan legyek vonzó nő?”

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Kövesd az írásaimat!

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy azonnal megkaphasd a következő cikket, vagy a legújabb lehetőségeket!

%d blogger ezt szereti: