Hogyan vetessem észre magam a férfival? Kezdeményezhetek?

A mai modern társadalomban sokszor elgondolkodunk, hogy vajon mi a férfi és mi a nő szerepe. Rengeteg női vezető van és nagyon sok feladatot átvállaltunk a férfiaktól, ezért természetesnek gondoljuk, hogy a kezdeményezés történhet akár a nő részéről is. 

Azonban ha mindent megteszünk és átvállaljuk a férfiak szerepeit, akkor mi marad nekik? Miben tudnak férfiként megmutatkozni? Miben tudják megélni a férfiasságukat?

Ha a kezdeményezés lehetőséget is elvesszük tőlük, akkor már a kapcsolat elején megmutatjuk dominanciánkat és megfosztjuk őket a férfiasságuktól, ami a kapcsolatunkra is ki fog hatni. De mit tegyünk akkor, ha tetszik nekünk a férfi?

A kezdeményezés helyett, vetessük észre magunkat vele!

Mivel javarészt elnyomtuk a bennünk élő valódi nőt, ezért gyakran nem találunk módszereket, eszközöket arra, hogy észrevetessük magunkat a férfival. Küzdünk, ki akarjuk találni a gondolatait, futunk utána, de valahogy mégsem akar összejönni. 

Számos megfigyelés során kiderült, hogy a non-verbális kommunikációval, a testbeszéddel sokkal hamarabb felkelthetjük egy férfi érdeklődését, mint magával az aktív célzott cselekedettel. 

Ha NŐKÉNT vagyunk képesek jelezni a férfi felé, akkor lényegében feldobhatjuk neki a magas labdát, amit már csak le kell ütnie. …és meg is fogja tenni, ha tetszünk neki!

Botolj meg

Ha a férfi közelében vagy és véletlenül megbotlasz, biztos, hogy rögtön utánad nyúl és elkap. A férfi alapösztöne ugyanis, hogy megmentse a nőt. Ha képesek vagyunk gyenge nőnek mutatni magunkat, akkor a férfi ösztönösen meg akar minket menteni. Ha hagyjuk neki, hogy megmentsen minket, akkor érezni fogja, hogy hasznos, és már minden sínen is van…

Ejtsd el a táskád

Ha véletlenül leesik a táskád és a férfi a közeledben van és szimpatikus is vagy neki, akkor biztos, hogy oda fog ugrani, hogy a segítségedre legyen. Ugyanaz az effektus, mint az előbb. Ő segíteni akar, hogy férfinak érezhesse magát. Azonban ha segít, ne intézzük el egy egyszerű “köszönömmel”, hanem hangsúlyozzuk ki, hogy mennyire ritka ma az olyan férfi, mint ő, aki észreveszi ha egy nőnek segítségre van szüksége. Ezzel máris feldobtuk a magas labdát, hiszen megdicsértük őt, elismertük tettének nagyságát, és ezzel az egy mondattal elismertük a férfiasságát, amit nem fog annyiban hagyni, ha tetszünk neki. A férfi ugyanis arra vágyik, hogy elismerjék, megbecsüljék, tiszteljék és észrevegyék tetteinek a nagyságát. Ezzel felhívjuk magunkra a figyelmet, lehetőséget teremtünk neki, hogy ő kezdeményezhessen. Így mi nők, ő pedig férfi maradhat, és mindenki a saját szerepét élheti meg..

Kérj segítséget

Bármilyen szituációban is vagy, ha tetszik neked egy férfi, akkor kérj tőle segítséget. A férfiak előszeretettel segítenek a nőnek, főleg akkor, ha szimpatikus nekik az illető. Ha ezt még viccessé is tudod alakítani, akkor biztos észreveteted magad vele. Például egy boltban a szemmagasságban, karnyújtásnyira lévő konzervet szeretnéd leemelni. Kérd meg, hogy vegye le neked, hiszen ő olyan erős, és biztos, hogy le tudja emelni neked. Ezzel biztos, hogy felhívod magadra a figyelmet. Utána dicsérd meg tettének nagyságát, és máris átadhatod a kezdeményezést. 

Állj középre

Ha egy teremben vagy, jó ha nem bújsz el, hanem valahol a terem közepén helyezkedsz el. Az sem baj, ha tehetetlennek látszol, mert ha szimpatikus vagy a férfi számára, akkor biztos, hogy felajánlja a segítségét, hogy megoldja a helyzetet. 

Átfogó pillantás

Ha 5-10 másodpercen keresztül végigpásztázod a szobát vagy a termet anélkül, hogy bárkivel szemkontaktust létesítenél, akkor megint azt jelezheted a férfi felé, hogy “elveszett vagy”, és jó lenne, ha valaki megmentene. 

Oldalirányú pillantás

Ha tetszik egy férfi és oldal irányból vetsz rá 2-3 másodpercig pillantást, azzal felkeltheted az érdeklődését, hiszen jelzed felé, hogy nem közömbös számodra, felkeltette az érdeklődésedet, de mégsem vagy direkt. 

Magányos tánc

Ha egy bárban vagy és ott tetszett meg egy illető, akkor a zenére mozoghatsz magadban, akár ülve, akár állva. Ha ehhez még óvatosan a szemébe is nézel és mosolyogsz, akkor biztos lehetsz benne, hogyha tetszel neki, akkor oda fog menni hozzád. 

Mutasd magad

Ha a férfi közelében vagy, akkor beletúrhatsz a hajadba, és odébb is emelheted azt, hogy láthatóvá váljon a nyakad. Mosolyogj rá úgy, hogy lássa a fogaidat, és döntsd előrébb a tested. Ha beszélgetésbe elegyedtek, akkor kuncogj, legyél vidám, bólogass igenlően és néha csábosan nézz a szemébe. 

A lényeg az, hogy az alkalmat megteremtsük, azonban a kezdeményezést meghagyjuk nekik. Ők ekkor férfinek fogják magukat érezni, és ha szimpatikusak vagyunk, akkor biztos, hogy meg fogja tenni az első lépéseket. 

Ha szeretnél többet tudni, és érdekel, hogyan válj valódi nővé, akkor olvasd el a 99% Légy az egyetlen! című könyvem, vagy gyere el valamelyik tanfolyamra.

Csodás napot!

Tari Valéria

Leave a Reply

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: